Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně připadá jako nezaslouženě opomíjená myšlenka kybernetické války. S rozvojem umělé inteligence se nabízí možnost ochromení protivníka vyřazením jeho energetické (a nejen této) komunikační a řídící infrastruktury, o té vojenské už vůbec nemluvě. A ten útok by mohl být i anonymní -napadená strana by ani neměla jistotu, kdo na ni vlastně zaútočil.

A ty podmořské kabely, to by mohl být také pěkný malér. Když nějaká chytrá podmořská mašinka některý přeruší, nemusí být jasné, komu patří. Samozejmě jsou již zvládnuté technologie zjištění místa přerušení a následně vyzvednutí a opravy kabelu, ale daleko rychlejší je šmikat než opravovat.

0 0
možnosti

Lidi napište sem něco týkající se tady toho výtvoru. Co si o tom myslíte. Já si myslím že by měl autor psát dál. A tady diskuse je s ním plodná. Co myslíte.

0 0
možnosti

Mohl jste napsat rovnou že jste se vrátil z Lyonu kde zrovna stávkovali státní popeláři a že z toho třídenního fungování u žabožroutů máte psinku.

0 1
možnosti
Foto

Vy si pište třeba, že jste od vadného kohoutku chytil kapavku. Já se řídím podle svého vkusu.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,28
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky