Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28o34s60e24f 31V84o31g15l

6. 8. 2021 10:04

Pokud je "gender" sociální pohlaví, pak "nebinární" je odborný lékařský termín, který označuje "něco mezi" mužem a ženou v souvislosti s vývojem pohlaví a pohlavních znaků během dospívání. Jde především o otázku výchovy, kojenec se necítí ani mužem ani ženou. Dovolím si uvést, že žádné třetí (a další) pohlaví neexistuje, snad pouze v některých hlavách. S politikou bych tuto otázku nespojoval.

0 0
možnosti
Foto

Já to s politikou nespojuji, právě naopak: stavím to do protikladu. Zatímco ve věci genderu je možnost výběru z velkého množství, v politice se uplatňuje tvrdá binarita ve smyslu: kdo nejde s námi, jde proti nám.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že s tím komunisté nemají nic společného. Ty desítky pohlaví jsou trendem až poslední doby, to dřív nebylo ani v liberální Kalifornii.

Tolerance vůči homosexuálům je něco jiného. To bych s tím multigender trendem nesměšoval.

1 0
možnosti

No je to tak , ze západu se k nám poslední roky skutečně dostávají jen samé zajímavé věci jako politická korektnost, gender, multikulti, klimašílenství s Grétou, LGBT, nadpráva menšin, předpodělanost před islámem, nemluvě o sexual harrasmentu, Mee too, protibělošském rasismu BLM... Zkrátka věci, které by se daly shrnout pod heslo něco jako rychle utečme od zdravého rozumu ....... ;-O8-o

5 0
možnosti
Foto

zase to naši západní soudruzi přehnali. jako obvykle.

/výborně, pane Kuželi !

2 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,29
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky