Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Strach jde z toho, co všechno může smést tekutý hněv. Aby se sami chvilkaři chvílemi nedivili.

2 0
možnosti
Foto

Tekutý hněv? Tento nápoj neznám. Stalinův hněv, to byla nějaká ďábelská kombinace něčeho s něčím a dělalo se z toho nevalně. ;-D

0 0
možnosti
JK

Chápu, že nemáte zrovna v lásce Milion chvilek a tak máte potřebu vyjádřit se k nim kriticky. Prosím nic proti vyjádření vlastního názoru, jenže jak víte že jim "došlo", že paní Bebešová "není zdaleka tak kontroverzní". Postoj k paní Benešové nezměnili a pokud se mílím, tak bych chtěl důkaz. Pokud chcete něco vysledovat, tak nejlépe začít na jejich stránkách a budete vědět co chtějí:

"Chceme mít politiky, kteří respektují demokratická pravidla a instituce, nelžou, nekradou, nestraší a nejsou ve střetu zájmů.

Chceme být občany, kterým záleží na druhých lidech, zajímají se o stav společnosti a převzali za ni svůj díl zodpovědnosti.

Chceme žít v zemi, v níž se daří svobodě a spravedlnosti, má zdravou krajinu a kde každý může žít beze strachu, důstojně a rád."

Něco vám asi brání pochopit, že jde o to ukázat názor nemalé části občanské veřejnosti. Doufám, že je jasné, že politici volbami nedostali volnou ruku na cokoliv co udělají. Všechny politiky hlídá občanská veřejnost, hlavně hodnotí zda jsou jejich kroky v souladu s jejich předvolebními sliby. Buď vyjádří podporu, nebo politiky kritizují a pokud má stejný názor statisíce lidí mohou se sejít a nespokojenost vyjádřit demonstrací, máme totiž svobodu shromažďování. Máte sejnou možnost založte nějaké antichvilkové hnutí a zorganizujte shromáždění. Bude to ale fuška, protože mnoho voličů ANO, se za to jaksi stydí a nechtějí se k tomu přiznat, ono totiž otevřeně přiznat, že se mi líbí jak zatočí s těmi zloději OSVČ, když zrovna potřebujete instalatéra, truhláře, malíře, či jiného drobného řemeslníka, těžko jim to řeknete do očí.

Zsestné fantasmagorie, typu co by bylo kdyby, s cílem démonizace hnutí a navození strachu z hrůzné smyšlené budoucnosti, je těžké komentovat. Možná by bylo lepší, kdybyste se nenechal unášet takovou negativní energií.

Asi nemůžete pochopit, že nejde ani tak o to kdo na kterém postu bude sedět, jako o to, aby dotyčný dodržoval zákony, ctil demokracii a podporoval svobody, které máme.

10 11
možnosti
OB

Už z prvního bodu ať politici nelžou, nekradou apod. jsem dostal záchvat smíchu, jak říkal komentátor Holec "to by se asi měli odstěhovat na nějakou jinou ideální planetu" :-) A ta svoboda je taky perla, chceme zemi kde se daří svobodě, proto budeme kádrovat lidi jak bolševici kdo kam může a nemůže kandidovat.

13 3
možnosti
LV

Pokud by ve volbách zvítězily strany podporované Hnutím, vznikla by zajímavá situace. Vláda by zdědila na politické scéně silný a dosti nevypočitatelný subjekt.

Zdroj: https://karelkuzel.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752506

Pokud někdo volí nevypočitatelný subjekt, potom se nemůže divit, když se na něj rozumní lidé dívají tak, že "Lidé, jako je autor tohoto článku, by už neměli mít možnost svým pomýleným a zcestným hlasováním ničit budoucnost mladé generace!"

Zdroj: https://karelkuzel.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752506

Nebo Vám přijde rozumné volit nevypočitatelný subjekt? Co od něj očekáváte? Vzrůšo?

2 2
možnosti
AP

No, autor tím nevypočitatelným subjektem nemyslel ty politické strany, které by nově složily vládu, ale MCHPD

7 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,28
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky