Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hoprdox sice neznám, ale prdox je zkratka Pr-Do-X, tedy zadnicí do obličeje. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jasně, hoprdox, a pak ještě hrát čágoru.... No nic.

0 0
možnosti
Foto

;-D Hoprdox, též holoprdox. Následovat pak může až belamy. A to je strašná rána. Do tlamy:-P Po většině tomu předchází diskuze typu: ,,řekni vosm. A polib .... kosům". Odpovědˇ: já si na ty kosy počkám, ty zatím učin totéž. Kočkám". Též jsou běžné šifry, např. 324. Ty lze vyjádřit i tóny. Ovšem vše může být opět zakončeno klasickým belamýýýýýýýý;-)

P.S.: pokud tyto technologické postupy někomu připadají jako např. agitace, propagace, atp., ba až boje předvolební, jde o podobnost čistě náhodnou;-€;-O

1 0
možnosti
Foto

P.S.: ač jde o odborný výraz až dřevní, karma udělena byla, neb ono obcházení tímto oným je takořka permanentní;-)

1 0
možnosti

R^ten výraz kradu, prosím pěkně ;-D:-)

1 0
možnosti

Za mých studentských let bylo hoprdoxem myšleno, když někdo neuspěl u zkoušky a musel ji opakovat nebo nějaké jiné větší klopýtnutí. Dnes na nás tato hrozba naším vlastním přičiněním zírá ze všech stran a je na nás, jestli ji dokážeme odvrátit. Pokud ano, půjdeme dál podle svého; pokud ne, nikdo to za nás neudělá, budeme muset přijmout poddanství a našim dětem říci: Sorry, nebyli jsme ochotni pro vás víc udělat.

3 0
možnosti
Foto

Tak to jsem nevěděl, opravdu to mám od té kamarádky. Mohu se zeptat, kdy se zhruba konala vaše studentská léta? Jinak vaše aktualizace hoprdoxu mi sedí. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 11,96
  • Průměrná čtenost 978x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky