Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem se dnes podíval na Hájkův protiproud, ale je zablokovaný. Tím pádem nefunguje ani odkaz v mém článku. Docela by mne zajímalo, jestli to je jen náhoda.

Případně zkuste http://www.protiproud.cz

0 0
možnosti
Foto

Nebyla to náhoda. Přidělali tam debilní videoagitku Putin volí Zemana.

0 0
možnosti
MI

Myslím, že je ještě jedna věc, kterou v druhém odstavci nezmiňujete, která však lidem s uvažováním pana Hrdličky vadí daleko nejvíc, a to je kritický (a především vlastní) názor. Někdo si dovolí zpochybňovat scénář, předestřený mu někým jiným, taková drzost.. Celkem poučná je pak reakce těchto lidí; zpravidla nedokáží reagovat stylem "máte právo na svůj názor i když se mi nelíbí", naopak se uchylují k těm nejhrubším urážkám, různému zesměšnění a napadání, člověk by řekl - ještě že nemají v ruce zbraň ... Zatím .. Zbraň a většinu v parlamentu, např. ..

0 0
možnosti

20. 5. 2013 9:06

On toho Hájka někdo skutečně čte.....

1 0
možnosti
Foto

Jistěže, dokonce natolik, že to nějakému pravdoláskyplnému hackerovi stálo za námahu: vpašoval tam debilní agitku s "Putinem" - viz:

http://www.protiproud.cz/svet/politika/komentare/252-sprostota-a-vulgarity-k-homosexualnim-pochodum-patri-prezident-zeman-poprve-narazil-na-moc-havlistu-vydrzi.htm

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 12,28
  • Průměrná čtenost 982x
https://www.karelkuzel.org 

Zájmy: cyklistika, fotografie, politika, společnost. Vyznávám diskusi, konfrontaci názorů. Leckdy provokuji. Svoboda je více než dobro. Členem KSČ jsem nikdy nebyl z důvodu oboustranného nezájmu. Totéž platí o StB. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky